Optimer din forretning med en klar vækststrategi og styr uden om turismebranchens udfordringer med sæsonudsving, tiltrækning af servicemedarbejdere og låntagning.

Turisterne stiller stadigt højere og højere krav til service og oplevelser. Så hvordan får man vendt nye tendenser til vækstmuligheder i virksomheden – og hvordan får man implementeret de gode ideer?

Kursusforløb og efteruddannelse inden for strategi og ledelse kan have fokus på strategiværktøjer og implementering, dialogen med markedet, rådgivere og långivere, strategisk ledelse, rekruttering og motivering af sæsonmedarbejdere, effektiv kommunikation og konflikthåndtering eller strategier for forretningsudvidelse, sæsonforlængelse og tiltrækning af nye målgrupper.

Målrettede forløb

Kursusforløbene tilrettelægges efter jeres behov, så de kan skabe mest mulig værdi. Det kan for eksempel være med udgangspunkt i nedenstående inspirationsoplæg, hvor du kan finde forslag til indhold og varighed.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

Planlagte kurser

Vi har allerede planlagte kurser inden for strategi og ledelse. Kontakt os om mulighederne for at deltage i eksisterende kursusforløb eller tag et kig i kursuskalenderen.