Har du en specifik udfordring? I samarbejde med en række Danmarks bedste uddannelsesinstitutioner og konsulenter sammensætter vi kurser og uddannelsesforløb, der kan øge dine og dine medarbejderes kompetencer til at løse jeres specifikke udfordringer.

Har du behov for at styrke jeres håndtering af internationale kunder? Eller har I fornyet fokus på bæredygtighed og har brug for hjælp til at implementere det? Hvad end I har behov for af kurser og uddannelse, så kan vi helt sikkert hjælpe jer.

Det kan også være, at du arbejder med turismefremme i din kommune eller destination og gerne vil sammensætte et kursusforløb for erhvervsdrivende i dit område – fx for campingpladser, hoteller, restauranter eller detailbutikker.

Det kræver mindst 15 tilmeldte at oprette et nyt kursus. Den Europæiske Socialfond finansierer alle udgifter til undervisningen – deltagerne medfinansierer med deres tid.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at tilrettelægge skræddersyede kursusforløb.

Find inspiration

Nedenstående kursusoplæg er lavet med udgangspunkt i specifikke behov:

Planlagte kurser

Kan I ikke fylde et helt hold selv? Tag et kig i kursuskalenderen for at se, hvad vi har på programmet i løbet af 2019 – nogle af kurserne har stadig ledige pladser.