Bliv endnu skarpere på de digitale mediers muligheder for at skabe synlighed og markedsføre din virksomhed målrettet – samt turisternes digitale rejse.

Turisterne er digitale som aldrig før – både før, under og efter deres ferie. Og mulighederne for at markedsføre sig digitalt er i konstant udvikling. Det kræver sin virksomhedsejer eller marketingmedarbejder at holde sig opdateret på de nyeste tendenser og samtidig passe kerneforretningen.

Kursusforløb inden for digital markedsføring stiller derfor skarpt på, hvor du kan få allermest værdi ud af de digitale medier. De kan blandt andet komme omkring turisternes digitale adfærd, når de søger ferie og oplevelser, content på tværs af platforme, planlægningsværktøjer som Trello, værdiskabende brug af sociale medier og TripAdvisor – eller SEO, Google Ads og Analytics.

Målrettede forløb

Kursusforløbene tilrettelægges efter jeres behov, så de kan skabe mest mulig værdi. Det kan for eksempel være med udgangspunkt i nedenstående inspirationsoplæg, hvor du kan finde forslag til indhold og varighed.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

Planlagte kurser

Vi har allerede planlagte kurser inden for digital markedsføring. Kontakt os om mulighederne for at deltage i eksisterende kursusforløb eller tag et kig i kursuskalenderen.