Digitalt og fysisk værtskab stod på skoleskemaet, da 19 virksomheder i Holstebro startede på kursusforløb tirsdag den 10. oktober 2018. Kursusforløbet skal styrke virksomhedernes kompetencer inden for blandt andet digital tilstedeværelse og værtskab.

19 virksomheder startede tirsdag den 10. oktober 2018 på kursusforløb i digitalt og fysisk værtskab i Holstebro. Deltagerne blev blandt andet indført i gæstens digitale rejse af adjunkt Hanne Møberg-Cooper fra Erhvervsakademi Aarhus, der er underviser på forløbet. Kurset fordeler sig over fire gange med emnerne værtskab, digital markedsføring, service- og konceptudvikling samt oplevelsesledelse.

”Det er vigtigt, at vi er synlige på de sociale medier, men det bliver nemt en sur rutine, så vi kommer for at blive inspireret og tænke nyt. Dertil glæder vi os til modulet om ledelse, da vi har mange unge medarbejdere i korte ansættelser,” siger Rune Bach fra Diskotek East End i Holstebro, og Karin Juul Jensen fra Break Point tilføjer:

”Jeg arbejder med både den digitale markedsføring og værtskab og glæder mig til at bygge videre på det, jeg allerede har lært samt blive bedre til at koble det fysiske og det digitale værtskab.

Vil du også styrke dine digitale kompetencer?

Danske Turismekompetencer tilbyder kurser i alt fra digital markedsføring til ledelse og forretningsudvikling.

Kursusforløbene tilbydes turismeerhvervet i Jylland, på Fyn og på Bornholm.

Kontakt Alice Bank Danielsen på mail abd@kystognaturturisme.dk eller telefon +45 2643 1411, hvis du vil høre mere om mulighederne.

Eller læs mere på Danske Turismekompetencers hjemmeside.

Danske Turismekompetencer er et initiativ under Dansk Kyst- og Naturturisme.

For Holstebro Kommune er det ligeledes glædeligt at kunne styrke erhvervet med uddannelsesforløb:

19 virksomheder i Holstebro opruster deres digitale værktøjskasse med kursus i digitalt og fysisk værtskab.

19 virksomheder i Holstebro opruster deres digitale værktøjskasse med kursus i digitalt og fysisk værtskab.

”Jeg er rigtig glad for at kunne give vores erhverv en workshop-række, der matcher de udfordringer, de kæmper med i dagligdagen – uanset, om de er traditionelle turistaktører, detailhandel med salg til turister eller fra restaurationsbranchen,” Helle Bjerg Hellesøe, turismekoordinator i Holstebro Kommune, Enheden for Erhverv og Turisme.

Bag kursusforløbet står Danske Turismekompetencer i samarbejde med Enheden for Erhverv og Turisme i Holstebro. Danske Turismekompetencer medfinansieres af EU's Socialfond og Regionerne i Nord- og Midtjylland samt Syddanmark og Bornholms Regionskommune. Målgruppen for kurserne er SMV’er med direkte salg til turister.

Vil du høre mere? Kontakt:

Alice - SH.jpg

Alice Bank Danielsen

Projektleder

abd@kystognaturturisme.dk

+45 2643 1411

Find Alice på LinkedIn